• Gratis waardebepaling
  • Geen verkoop - geen kosten
  • Full service
  • Flexibel
  • Ook s'avonds en in het weekend
Direct contact

Gratis inschrijven

Een nieuwe woonruimte zoeken is vaak een lastige maar ook vooral tijdrovende aangelegenheid. Veel verhuurorganisaties werken met wachtlijsten, inschrijfgeld of iets dergelijk. DONDI Makelaardij werkt anders.

U kunt u gratis en geheel vrijblijvend inschrijven in ons zoekersbestand. U ontvangt van ons een selectie van ons aanbod, afgestemd op uw persoonlijke wensen. U kunt reageren op een woonruimte die aan uw wensen voldoet. Eén van onze makelaars zal u vervolgens rondleiden waarbij u op uw gemak de woning kunt bekijken en antwoorden krijgt op al uw vragen. 

UW WONING (TIJDELIJK) VERHUREN?
Uw verhuur in goede handen? Zelf op zoek gaan een geschikte kandidaat voor uw huurwoning is niet alleen tijdrovend maar ook kostbaar. Veelal moet u advertenties plaatsen, tijd vrijmaken voor bezichtigingen, overeenkomsten opstellen, de sleuteloverdracht, inspecties etc.

DONDI Makelaardij neemt u dit graag uit handen! Wij zorgen voor de volledige verhuurbegeleiding van A-Z van uw woning. Wij gaan actief, doortasten en doelgericht opzoek naar de geschikte huurder van uw woning. Maak nu een afspraak en informeer naar uw mogelijkheden!